
4 دسامبر, 2020, 0نظر,178 بازدید
فروشگاه اینترنتی
طراحی فروشگاه اینترنتی
از آنجایی که در این دوره زمانه برای صرفه جویی در وقت و رسیدن به انجام کارهایی که اولویت بیشتری دارد. اکثر کارها که در اولویت های بعدی هستند را میتوان از راه دور و از طریق اینترنت انجام داد؛ میتوان از طریق راه اندازی سایت فروشگاه ها و طراحی فروشگاه اینترنتی نیز، خرید مردم را از دور ممکن و راحت کرده و درآمدی برای خودتان به دست آورید.
بعد از خواندن این مقاله مراحل راه اندازی فروشگاه اینترنتی را به خوبی یاد میگیرید. میزان درآمد اینکار به خیلی از موارد بستگی دارد که در جلوتر به آنها اشاره میکنیم. همچنین راجب مراحل راه اندازی فروشگاه اینترنتی مباحث خوبی را برایتان آماده کردهایم.
چطوری یک فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنیم؟
نباید یادتان برود که داشتن یک فروشگاه اینترنتی مانند یک فروشگاه حضوری است، با این تفاوت که ارتباط مشتری و خریدار کمی فرق دارد. اما شما به همان کاملی که در فروش حضوری برای خریدار توضیح میدهید در سایت فروشگاه نیز محصولتان باید توضیح کامل داشته باشد. و همچنین یادتان نرود که مشتری باید بتواند با شما ارتباط برقرار کند تا هم اعتمادش جلب شود و اگر زمانی مشکلی پیش آمد بتواند برطرف کند.
این که فقط یک فروشگاه اینترنتی داشته باشید به شما برای رسیدن به موفقیت کمک نمیکند. در ادامه ما به شما مراحل راه اندازی فروشگاه اینترنتی یاد میدهیم تا بدانید چگونه یک سایت موفق داشته باشید.

مراحل راه اندازی فروشگاه اینترنتی
یکی از مراحل راه اندازی فروشگاه اینترنتی مشخص کردن نوع محصولات است. محصولی که شما برای فروش انتخاب میکنید یا میتواند محصولی باشد که خودتان تولید میکنید یا به فروش آن علاقه دارید. یا از محصولاتی باشد که ترند سال هستند و طرفداران زیادی دارند.
مرحله دوم از مراحل راه اندازی فروشگاه اینترنتی شناخت مخاطبتان است. آن وقت شما میدانید چه محتوایی برای فروش محصولاتتان داشته باشید. چون میدانید مخاطب شما پیر است یا جوان دختر است یا پسر. و با توجه به آن تولید محتوا میکنید که مخاطب بیشتری جذب کند.
سومین مرحله از مراحل راه اندازی فروشگاه اینترنتی انتخاب نام فروشگاه است. یکی از مهمترین مراحل راه اندازی فروشگاه اینترنتی انتخاب نام فروشگاه است زیرا، نامی که انتخاب میکنید باید جوری باشد که در ذهن ها باقی بماند دور از محصولاتی که در سایت شما به فروش میرسد نباشد؛ چون میتوان گفت نام فروشگاه شما برند شما است. در این مرحله دقت زیادی داشته باشید چون یک نام همیشگی است.
یکی دیگر از مراحل راه اندازی فروشگاه اینترنتی انتخاب یک میزبان یا همان هاست قوی و پر سرعت است. زیرا سایت شما با یک سایت معمولی تفاوت زیادی دارد پس بهتر است روی یک هاست با قدرت و سرعت بالاتری باشد.
و آخرین مرحله از مراحل راه اندازی فروشگاه اینترنتی طراحی سایت فروشگاهتان است. همانطور که میدانید سایت شما یک سایت فروشگاهی است و بازدید بالا با سلایق مختلف است پس برای ظاهر آن بسیار فکر کنید. اولین چیزی که در یک سایت دیده میشود ظاهر آن است. شما میتوانید سایت خود را به یک شرکت طراحی سایت بدهید تا برای شما سایت دلخواهتان را بسازند. یا میتوانید خودتان از طریق نرم افزار های صفحه ساز یک سایت بسازید.
حالا که شما مراحل راه اندازی فروشگاه اینترنتی را یاد گرفته اید؛ بهتر است بدانید که چقدر میتوانید از این راه در آمد داشته باشید.
فروشگاه اینترنتی چقدر درآمد دارد؟
گاهی شما تولید کنندهای هستید که محصول شما در فضای آنلاین جایی ندارد شما میتوانید با ساخت فروشگاه اینترنتی این فرصت را برای فروش محصولتان ایجاد کنید که خود را در فضای آنلاین بیشتر مطرح کند.
شما می توانید در فروشگاه اینترنتی افزایش داشته درآمد داشته باشید اما مانند هرکار دیگری بدون پشتکار و تدوام در کار ممکن نیست. برای افزایش درآمد فروشگاه اینترنتی از طریق مشتریهای جدید و مشتری های قدیمی راههای مختلفی وجود دارد.
میانگین در آمد فروشگاه های اینترنتی چقدر است؟
تا زمانی که وارد یک کار نشوید نمیتوانید به طور دقیق میزان درآمد آن را را پیشبینی کنید. این که یک فروشگاه به چه میزان درآمد خواهد داشت به عوامل مختلفی بستگی دارد.
عواملی مانند نوع محصول، شیوههای بازاریابی ، میزان تلاش شما ، بودجه ، کارآمد بودن سایت شما و… اما میتوان با تخمین میزان سرچ در گوگل وحجم ترافیکی از گوگل تا حدی میزان درآمد یک فروشگاه اینترنتی را تخمین زد.
بعد از مراحل راه اندازی فروشگاه اینترنتی یکی از نکات مهم سئو آن از اهمیت ویژه برخوردار است. به این معنی است که شما تمام فاکتور های گوگل را برای فروشگاههای خود در نظر بگیرید و سایت خود را بر اساس این فاکتور ها ایجاد کنید. تا در بالاترین سایت ها دیده شود، و شانس بیشتری برای فروش داشته باشید.
هزینه راه اندازی فروشگاه اینترنتی چقدر است؟
قطعا هزینه راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی خیلی کمتر از راه اندازی یک مغازه برای فروش حضوری است. چرا که شما به طور مثال هزینه زیادی برای خرید یا اجاره مغازه نمی دهید یا برای مثال حقوق فروشنده و در مجموع هزینه های ماهیانه شما بسیار کمتر است.
در مقایسه با اجاره مغازه و مخارج و مالیات نمی باشد. البته از طرفی فروشگاه های اینترنتی هزینه خود را دارند ولی از جنس دیگری بوده و میتواند مبلغی نیز به خود اختصاص دهند ولی خیلی کمتر از هزینه فروشگاه های حضوریی.
درچه زمینه ای فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنیم؟
برخی از سایت ها مانند سایت دیجی کالا میتوانند یک ایده قبلی داشته باشند یعنی شبیه سایت دیگری باشند و خدمات مشابهی بدهند. اما انقد دقیق و فکر شده کار را انجام داده اند که جزو اولین و پربازدید ترین سایت های خدماتی و فروشگاهی ایران هستند.
استیو جابز یک نقل قول دارد که میگوید ارزش هر چیزی در ارائه آن است. پس جدای از آنکه ایده مهم است نحوه ارائه نیز به شدت مهم و تاثیر گذار است.
حالا بریم سراغ توضیح اینکه چگونه یک سایت بهتر راه اندازی کنیم؟ بهتر است روی یک موضوع خاص کار کنید. برای مثال برای اینکه یک سایت فروشگاهی دارید که در آن قصد فروش موبایل را دارید بهتر است روی فروش یک برند وقت بگذارید. اما کیفیت بالایی داشته باشید. تا اینکه همه برندها را بفروشید اما کیفیت کار پائینی داشته باشید.
اصولا خریدار ها سایتی را انتخاب میکنند که تخصصی تر کاری را انجام دهد و اطلاعات بیشتر و دقیق تری داشته باشد. اما ما به شما یک سری ایده میدهیم که از بین آن ها بتوانید انتخاب کنید. البته که شما میتوانید از علاقه ی خودتان برای ساخت فروشگاه اینترنتی انتخاب کنید و این مطالبی که ما به شما میگوییم صرفا ایدست.
ساخت یک فروشگاه اینترنتی برای لوازم جانبی موبایل، دوربین و یا تبلت. افراد شاید یکبار دوربین، موبایل و تبلت بخرند اما نیاز به لوازم جانبی آن همیشگی است. همچنین تا به حال ندیدم سایتی به صورت تخصصی فقط لوازم جانبی تبلت بفروشد پس شما میتوانید اولین و بهترین در این کار باشید.
ایده دیگر میتواند فروش کفش باشد. شما میتوانید یک برند کفش را بفروشید و به سرتاسر ایران ارسال کنید. زیرا خیلی از برندها چه اسپرت چه چرم در خیلی از شهر ها نمایندگی ندارند پس شما به صورت اینترنتی میتوانید اینکار را انجام دهید. یا فروش ابزارآلات با کمی سرچ کردن میبینید سایت قدری در این زمینه وجود ندارد پس شما میتوانید بهترین سایت فروشگاهی در این زمینه را بسازید و…
آخرین دیدگاهها