28 نوامبر, 2020, 0نظر,6 بازدید

آموزش نحوه مدیریت کاربران در وردپرس

زمان مطالعه: 4 دقیقه

نحوه مدیریت کاربران در وردپرس

امروزه داشتن سایت تقریبا برای هر کسب و کاری لازم و ضروری است. جهانی شدن اینترنت از دلایل ضرورت طراحی سایت است. تصور کنید شما سایتی را در شیراز طراحی کنید و این سایت از هامبورگ آلمان بازدید بخورد. سیستم وردپرس کار طراحی سایت در شیراز را آسان کرده است.

در این متن به مدیریت کاربران در وردپرس و نقش آن‌ها صحبت کرده و نکات مهمی در این باره را برای شما بیان می‌کنیم.از سری مقالات آموزش وردپرس با ما باشید.

مدیریت کاربران در وردپرس

نقش کاربران در سایت

می‌توان گفت در یک سایت موفق کاربران پررنگ‌ترین و  مهم‌ترین نقش را دارند. در ادامه برخی از نقش‌های کاربران را برای آشنایی بیشتر و مدیریت بهتر آن‌ها بیان می‌کنیم.

نویسنده: از نام این نوع کاربران مشخص است که تنها توانایی بارگذاری فایل‌های مختلف را روی سایت داشته و تنها برای ویرایش همان پست‌ها می‌توانند اقدام کنند. دسترسی برای ویرایش سایر فایل‌ها برای این نوع کاربر آزاد نیست.

دیدن نظرات برای نویسندگان آزاد است، اما توانایی ویرایش، حذف یا تایید آن‌ها را ندارند. همچنین افزودن دسته بندی‌های مختلف به نوار دسته بندی سایت از قدرت نویسندگان خارج بوده و تنها می‌توانند از بین دسته بندی‌های موجود یکی را به انتخاب خود برگزینند.

ویرایشگر: ویرایشگر دسترسی کامل به تمامی پست‌ها و زیرمجموعه‌های آنان را دارد. این افراد می‌توانند برای ویرایش، حذف یا بارگذاری هر پست اقدام کنند. دسترسی به جعبه نظرات، برچسب‌ها و لینک‌ها برای ویرایشگران آزاد است.

مدیر کل: مدیر کل همانند نامی که دارد به تمامی بخش‌های سایت دسترسی داشته و می‌تواند مدیران دیگری را نیز وارد کار کند. اضافه و حذف کاربران یکی دیگر از توانایی‌های مدیر کل است. مدیر کل در اصل مهم‌ترین و اساسی‌ترین فرد سایت است. وی صاحب اصلی سایت بوده و کنترل کل سایت دست او است.

بیننده: بینندگان همان مخاطبان سایت شما هستند. افرادی که تنها با ورود به سایت توانایی مشاهده پست‌ها و نظر دادن درباره آن‌ها را دارند.

مشارکت کننده: این کاربران توانایی پیش نویس کردن پست‌ها را دارند. پست‌های پیش نویس شده به مدیر منتقل شده و پس تایید پست می‌شوند. مشارکت کنندگان یا Contributor توانایی آپلود عکس و بارگذاری فایل را ندارند.

دنبال کننده: این افراد دسترسی خاصی ندارند و مانند بیننده‌ها تنها توانایی دیدن پست‌ها و نظر دادن دارند. تنها تفاوت این کاربران با بیننده‌ها در این است که این افراد برای آگاه شدن از بروزسانی‌های سایت ثبت نام می‌کنند.

سوپر ادمین: سوپر ادمین‌ها می‌توانند سایت‌ها را در یک شبکه چند گانه حذف یا اضافه کنند. توجه داشته باشید که این نقش تنها در شبکه چند رسانه وردپرس قابل دسترسی است.

توجه داشته باشید که نقش‌های بیان شده در واقع نقش‌های اصلی در یک سایت وردپرسی هستند. شما با اضافه کردن افزونه‌های مختلف می‌توانید دسترسی‌های هر نقش را کم و زیاد کرده و یا حتی آن‌ها را سفارشی کنید.

نحوه افزودن کاربران در وردپرس

نحوه افزودن کاربران امری ضروری برای یادگیری مدیریت کاربر در وردپرس است. برای ایجاد یک کاربر جدید در سایت وردپرسی خود می‌توانید دستورالعمل‌های زیر را دنبال کنید.

افزودن کاربر در وردپرس

  • برای افزودن کاربران اولین کار این است که وارد حساب مدیریت خود شوید.
  • در منوی پیشخوان گزینه‌ای با نام منوی کاربران وجود دارد که پس از کلیک بر روی آن باید گزینه افزودن جدید را انتخاب کنید.
  • در این بخش باید مشخصات اولیه کاربر را وارد کنید. این مشخصات شامل نام، نام خانوادگی، نام کاربری، ایمیل، رمز عبور و وبسایت هستند.
  • در این مرحله باید نقش کاربر را از بین نقش‌های بیان شده انتخاب کنید. پس از گذراندن این مرحله و تایید آن، نام کاربر جدید شما در قسمت «همه کاربران» پدیدار می‌شود.

ویرایش و تنظیمات کاربران در وردپرس

برای ویرایش هر موردی در هر کاربری ابتدا باید وارد صفحه کاربران در وردپرس شوید. در این قسمت باید روی نام کاربر مورد نظر کلیک کرده و گزینه ویرایش را انتخاب کنید. در مرحله بعد شما به صفحه‌ای هدایت می‌شوید که در آنجا رمز، پروفایل، نقش کاربری و سایر اطلاعات کاربر قابل مشاهده و ویرایش است.

موارد دیگری که شما امکان دسترسی به آنان و تغییرشان را دارید تعیین قالب، انتخاب رنگ بندی‌های متفاوت، نمایش نوار ابزار پیشخوان وردپرس و ایجاد میانبرهای مختلف می‌‌باشند. پس از اعمال تغییرات مورد نظرتان باید بر روی دکمه بروزرسانی کاربر کلیک کرده و اطلاعات جدید را به ثبت برسانید.

برای حذف کاربر همانند روش قبلی که مخصوص ویرایش بود وارد صفحه کاربران شده و روی نام فرد کلیک می‌کنید. با نمایش گزینه حذف بر روی آن کلیک کنید. برای حذف یک کاربر باید تصمیمی در رابطه با مطالبی که او در سایت منتشر کرده گرفته شود.

در این قسمت دو مورد برای شما نمایش داده می‌شود. مورد اول حذف تمامی محتواهای وی بوده و گزینه دوم به شکل «اختصاص همه محتواها به» نمایش داده می‌شود. در این قسمت شما می‌توانید محتواها و مطالب آن کاربر را به فرد دیگری در سایت انتقال دهید و او را مسئول این محتواها کنید. در انتها با کلیک بر روی گزینه «پاک شود» شما آن کاربر را به طور کلی از سایت حذف کرده‌اید.

نکاتی که گفته شد برای طراحی یک سایت وردپرسی در شیراز بسیار مناسب و قابل استفاده است. برای آشنایی بیشتر با سیستم وردپرس و یادگیری درباره آن می‌توانید سایر مقالات آموزشی وردپرس در این سایت را مطالعه کنید.

نوشتن نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − چهارده =