آموزش حذف پیام ارسال شده در واتساپ را در این مطلب با رابینت یاد بگیرید.

شرکت‌های تولیدکننده اپلیکیشن‌های پیام‌رسان، محصولات خود را با امکانات فراوانی در اختیار کاربران قرار می‌دهند، این امر موجب شده تا یک روش قابل اطمینان و بی‌دردسر برای تبادل اطلاعات و پیام‌ها بین کاربران فراهم شود.

از بین این‌همه قابلیت ریز و درشت موجود در اپلیکیشن‌های پیام‌رسان، یکی از این قابلیت‌ها امکان حذف پیام‌ها از چت‌ها است که امکانی بسیار کاربردی و مورد استفاده برای کاربران است. البته حذف پیام‌ها در هر اپلیکیشن پیام‌رسان روش خاص خود را دارد و برخی از آن‌ها هم اصلاً از این قابلیت پشتیبانی نکرده و نمی‌کنند!

با این حال خوشبختانه اپلیکیشن پر استفاده‌ای مثل واتساپ این امکان را برای کاربران فراهم کرده است؛ البته تنها در شرایطی خاص! در این مطلب به آموزش حذف پیام ارسال شده در واتساپ خواهیم پرداخت. با رابینت همراه باشید.

حذف پیام در واتساپ چگونه انجام می‌گیرد؟

برای حذف پیام در واتساپ دو روش وجود دارد. اولین روش پیام را از روی حافظه گوشی پاک می‌کند که در چت گروهی یا شخصی شما فقط آن‌را برای خودتان حذف می‌کند و افراد دیگر هم‌چنان می‌توانند در صفحه چت خودشان پیام شما را مشاهده کنند.

روش دوم هم حذف از کل چت است که پیام‌تان را هم برای خودتان و هم برای افراد گروه یا فرد مقابل حذف می‌کند. برای پاک کردن پیام کافیست به روش زیر عمل کنید:

  • اپلیکیشن واتساپ را اجرا کنید.
  • وارد چت خصوصی یا چت گروه موردنظرتان شوید.
  • روی پیامی که قصد حذف آن را دارید لمس کرده و نگه دارید تا منویی در قسمت بالای نمایشگر ظاهر شود. (منوی سبز رنگ دارای چندین گزینه)
  • از بین تمامی گزینه‌های موجود، گزینه‌ای که به شکل سطل زباله است، را لمس کنید.
  • حال یک پنجره برای شما نمایان می‌شود با این عنوان که پیام موردنظر چگونه قراره حذف بشه، اگر می‌خواهید پیام موردنظر را فقط برای خودتان حذف کنید، گزینه Delete for me و اگر می‌خواهید پیام موردنظر برای همه حذف شود، گزینه Delete for everyone را انتخاب کنید.
  • دقت داشته باشید وقتی پیام را فقط از حافظه گوشی خودتان حذف می‌کنید، اثری از آن در چت باقی نخواهد ماند. اما وقتی آن‌را برای خودتان و دیگران نیز حذف می‌کنید؛ به‌جای آن پیامی به‌صورتThis message was deleted برای شما و سایر افراد آن چت به‌نمایش در می‌آید. (نکته دیگر هم این است که اگر شخص دیگری هم در چت خود با شما یا چت گروهی پیامش را حذف کند، همین پیام برای شما و دیگران به نمایش در می‌آید.)

 

نکاتی که برای حذف پیام ارسال شده در اپلیکیشن واتساپ باید رعایت شوند:

  • اصطلاحاً شخص مقابل پیام شما را نباید سین کرده باشد. (یعنی پیام ارسال‌شده نباید 2تیک آبی خورده باشد.)
  • اپلیکیشن واتساپ در ابتدای معرفی این قابلیت، یک محدودیت زمانی 7 دقیقه‌ای برای حذف‌کردن پیام در نظر گرفت. (یعنی پس از ارسال پیام تنها 7 دقیقه فرصت داشتید تا پیام ارسال‌شده را حذف کنید!) اما بعد از چند ماه آن‌را به حدود 68 دقیقه افزایش داد. (یعنی در‌حال‌حاضر پس از ارسال پیام تنها 68 دقیقه وقت دارید تا پیام ارسال‌شده را حذف کنید!)
  • اما اگر از زمان ارسال پیام 68 دقیقه می‌گذرد و می‌بایست آن پیام حذف شود، نگران نباشید!!! تنها مراحل زیر را برای حذف پیام ارسال‌شده طی کنید:
    • ابتدا موبایل خود را به حالت پرواز و هواپیما ببرید.
    • ساعت موبایل خود را به‌ساعتی قبل از ساعتی که پیام ارسال‌شده عقب بیاورید.
    • اپلیکیشن واتساپ را باز کرده و پیام موردنظر را به‌روشی که در فوق توضیح دادیم حذف کنید.
    • ساعت موبایل خود را مجدداً به‌درستی و به‌ساعت فعلی تنظیم کنید.
    • موبایل خود را از حالت پرواز خارج کنید.
    • تمام شد! به‌همین راحتی محدودیت 68 دقیقه‌ای اپلیکیشن واتساپ دور زده شد!

 

هم‌چنین می‌توانید تمامی آموزش‌های مرتبط با اپلیکیشن پیام‌رسان واتساپ را در لیست زیر مشاهده کنید.

 

آموزش بکاپ گرفتن از واتساپ

آموزش غیرفعال کردن دانلود خودکار در واتساپ

آموزش مخفی کردن گفت‌وگوها در واتساپ

آموزش ساخت اکانت تجاری در واتساپ

آموزش استفاده از واتساپ در کامپیوتر و لپ‌تاپ

آموزش بلاک کردن افراد در واتساپ

آموزش قفل کردن واتساپ با اثر انگشت

طریقه ارسال یک پیام برای چندین نفر در واتساپ

طریقه بی‌صدا کردن گروه‌ها در واتساپ

طریقه پین کردن گفت‌وگوها در واتساپ

مخفی کردن وضعیت از برخی افراد در واتساپ

نحوه تغییر شماره در واتساپ